Godnatt

Statistiken är redan bra, kul!
Hoppas att ni stannar.
Tänkte sova lite snart för att vakna upp till nya möjligheter. Får se om jag rider på eftermiddan eller på morgonen imorrn, men det blir nån gång iallafall.

Sleep tight 👀

gårdagens ridpass

igår red jag på ridbanan, jobbade mycket på cavaletti bommar, hade tre st uppe med 16 meter emellan, och varierade mellan 5 och 4 galoppsprång emellan. fille behöver verkligen jobba på detta då han knappt lyfter fötterna för bommarna. men jag gav verkligen inte upp, så jag tragglade dom ända tills det  kändes ok på de två första, sen fick jag rida på en volt upp på den sista bommen ända tills det också satt. Han var super fin i uppvärmningen, han gick i en stadig och fin form, men det jag inte gillar att när han går där så segar han ihop sig och tar inte skänkeln lika bra. någon som har tips? 
aja, han var mjuk och fin och piggnade till riktigt sen. kul! 

Idag red jag bara i ca 15 min, han var lite trött från igår så jag skrittade mest. 

imorgon skulle han behöva klättra lite, eller få ha lite kul bara. 
Ska även till stan med farmor och kika lite på höstkläderna, hoppas på att få med mig nån mysig stickad tröja eller ett par snygga byxor.. hm.. båda kanske. 
Ska bli mysigt att träffa farmor iallafall! 
hörs ♥
bild från när vi hämtade fille, 25 maj. älskade vännen ♥ 

Ny blogg!

Här kommer lite om mig! 

Jag heter då Evelina och har en d-ponny vid namn felarco, denna blogg kommer då självklart handla om mig och honom! 
han är en valack på 16 år och han älskar att hoppa. har haft honom sedan Maj 2013 och han är min allra bästavän. 
vi satsar på att bara få mina ponnyår att bli så roliga som möjligt och vi tränar och tävlar framförallt hoppning. nästa helg så tävlar vi en LD och en LC i säfva, det blir alltså första riktiga tävlingen för oss tillsammans och jag är sjukt taggad! ska försöka lägga upp videos här och får se om de blir några bilder osv. men hoppas ni vill läsa om min och ''filles' resa tillsammans! 
 
RSS 2.0